Nu te pierde in detalii – cauta-l numai pe Dumnezeu

Nu exista nimic in afara de Dumnezeu.

La inceputul si sfarsitul lucrurilor este El.

In centru, este tot El.

Cel mai simplu mod de a Sti si de a FI este sa mergi in centru. De acolo izvorasc toate lucrurile.

Tot ce vezi in jurul tau, toti oamenii, job-urile, discutiile, experientele, totul este creatia ta. De ce crezi? Pentru ca esti Dumnezeu care se experimenteaza in diverse forme. Cand te-ai oprit din creat, lumea s-a oprit. Lumea ta.

Cand creezi din centrul tau, creatia este armonioasa si sustine viata. Viata ta si a celor din jur. Lucrurile se leaga, curg, exista sincronicitati si o energie de sustinere care misca totul. Cand creezi de la periferie, din minte sau din emotii, jocul e tot interesant, doar ca aparent isi face loc suferinta: apar oameni si situatii care te provoaca, te agita sau te intristeaza, apar dizarmonii sau certuri, lumea parca se intoarce cu susul in jos… E tot o forma de experimentare, dar daca privesti dincolo de joc, cu o atitudine constienta de tipul: “ce imi arata/ce ma invata chestia asta?”, atunci chiar si din asta poti avea revelatii foarte frumoase. Caci, in final, tot la tine ajungi. In final, tot Dumnezeu creeaza si se joaca, prin filtrul programelor si emotiilor tale.

Nu exista nimic in afara de Dumnezeu.

Numeste-l Camp Universal, Chi, Forta Vietii, Univers, El este energia care hraneste si sustine totul, este ceea ce “te respira” si iti deschide ochii dimineata. Pe cea din urma, oamenii o mai numesc “bioritm”, dar in final tot de la bio incepe, adica de la viata=Dumnezeu.

Nu te pierde in detalii – cauta-l pe Dumnezeu in spatele tuturor lucrurilor.

Nu exista nimic in afara de Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *