Cum sa-ti vindeci relatiile, comunicarea si sexualitatea

Cauti sa scapi de oboseala si sa te energizezi? Vrei sa fii mai sanatoasa si sa-ti imbunatatesti sexualitatea? Exercitiul de vindecare a tiroidei, sistemului endocrin si sexualitatii a fost conceput pentru tine.

Acest exercitiu de meditatie ghidata, vindeca tiroida (glanda endocrina care ajuta in comunicare) si intregul sistem endocrin, care la randul lui declanseaza mai multe efecte pozitive in corp:

 •  te energizeaza
 •  elimina oboseala
 •  creste forta interioara
 •  relaxeaza si vindeca
 •  echilibreaza alimentatia
 •  iti regleaza functiile metabolice
 •  amplifica magnestismul personal
 •  prelungeste/amplifica placerea sexuala
 •  recapata sanatatea ovarelor/uterului/prostatei

Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.


OBTINE EXERCITIUL AUDIO ACUM

Exercitiul ghidat audio este pentru tine

Web Design Best Practices contains everything you could want to know about creating a website from scratch, from design to implementation.


Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.

MARTURII

“Ma bucur foarte mult ca am avut oportunitatea de a te cunoaste si iti sunt profund recunoscatoare pentru ca m-ai ajutat sa imi recapat echilibrul si sanatatea (cel mai pretios dar pe care l-am primit anul acesta)! Iti doresc sa oferi la fel de multa valoare tuturor celor cu care intri in contact!”

C.R. - Iasi - despre sedinta de terapie Soul Healing

“Cristiana, s-a întâmplat ceva după Soul Healing și după tot ce am făcut. Dumnezeu mi-a adus bărbatul. Deci Soul Healing funcționează... îmi remodelează realitatea.”

I.C. - Iasi


Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.

Ce valoare are acest exercitiu si ce experienta sta in spatele lui

Am inceput calatoria mea de armonizare personala la varsta de 28 de ani cand eram solicitata la serviciu chiar si 16 ore pe zi, iar seara reveneam la atributiile familiale. Ca rezultat, sanatatea si armonia mea ca femeie aveau de suferit din aceasta cauza.

Am inceput sa practic tehnici holistice si invataturile terapiei taoiste pentru a invata sa ma relaxez in timpul lucrului si a interactiunii cu oamenii, si sa vindec „pagubele” pe care stress-ul le produsese in viata mea.

Am calatorit in intreaga lume si am urmat cursurile celor mai buni terapeuti de renume international si am practicat tehnicile lor zilnic, acasa, vreme de mai bine de 6 ani, cu perseverenta necesara re-descoperirii sanatatii si echilibrului la un nivel inalt.

Am invatat prin practica directa despre importanta sanatatii glandelor endocrine in functionarea generala a corpului, despre santatea ovarelor si a sistemului genital feminin si despre importanta recircularii energiei interne, care ne ajuta sa ne energizam si sa ne focalizam pe parcursul activitatilor zilnice.

Cand oamenii au incept sa imi ceara sfatul, am inceput lucrul ca terapeut si am consiliat sute sau poate mii de femei in recuperarea sanatatii si re-armonizarea feminina.

Am creat acest exercitiu ca urmare a studiilor pe care le-am efectuat in ultimii ani asupra corpului fizic si energetic.

Am inceput acestei studii ca sa-mi recapat propria sanatate, iar practicarea zilnica a tehnicilor invatate de la mentorii mei in medicina chineza mi-au readus starea de echilibru si sanatate pe care le pierdusem ca urmare a unor ani de munca intensiva si a unui stil de viata si de gandire mai putin sanatoase.

Acest exercitiu este suma acestor cautari si cercetari si transmite nu doar sugestiile necesare vindecarii, ci sienergia si suportul unei experiente pe masura.


Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.Cristiana Eltrayan - Terapeut Holistic & Life Coach

Motto: ,,Transformarea vietii vine din integrarea in plan social a laturii noastre spirituale, a alegerilor sufletului nostru."

Cristiana Eltrayan este terapeut, life-coach, autor si Ambasador al Pacii . Ea practica terapia Soul Healing si impartaseste experienta ei in carti, cursuri si conferinte in intreaga lume.

Terapia Soul Healing se adreseaza celor care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala, profesionala si spirituala.

Ea aplica terapia Soul Healing in urmatoarele arii ale vietii:

 • Relatii de cuplu - vindecare traume afective
 • Relatia cu copiii - gestionarea conflictelor/dizabilitatilor
 • Relatii de familie
 • Optimizarea nutritiei/dietei
 • Cariera - alegerea profesiei potrivite
 • Relatia cu sine
 • Spiritualitate

Experienta Cristianei Eltrayan include:

 • Practica Terapiei Soul Healing
 • Practica Theta Healing
 • Practica Tao Curativ
 • Practica Yoga stretching
 • Practica terapie cu lumina si sunet
 • Practica alimentatie pranica
 • Practica dans terapeutic
 • Pactica terapie cu ingeri
 • Practica Art therapy
 • Peste zece ani de lucru cu oamenii in profesii ca:
  • Terapeut Soul Healing - terapie holistica prin reconectarea la suflet si la Sursa
  • Creator si voluntar al programului de informare a copiilor: ,,Energie in armonie" - desfasurat in scoli si gradinite
  • Manager general al companiei proprii de organizari de conferinte si workshop-uri

Certificari si studii:

 • Basic DNA & Advanced DNA Therapist Certificate la THINK -Theta Healing Institute of Knowledge (adica terapeut pe ADN la nivel avansat)
 • Peace Ambassador la The Embassy of Peace (Holistic Training Organization)
 • Certificare de Consilier in Dezvoltare Personala la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei
 • Diploma de Onoare ca Specialist la Academia Femeilor
 • Specialist in Nutritie acreditat de Ministerul Muncii
 • Peace Ambassadors Training la The Embassy of Peace 2014-2015
 • Pranic Healing and Biofield Harmonization trening -studiul lucrului cu energia si a programarii campului magnetic si subconstientului(Darkroom Retreat - Thailand) - 2013
 • Holistic healing and energy bio-field programming training - ,,Biofield Technician - Biofield harmonization and programming, Mind programming ,, - studiul lucrului cu energia si a programarii campului magnetic si subconstientului - Self Empowerment Academy (Assisi Italy) 2013
 • Theta Healing Basic and Advanced DNA Course - March - June 2012
 • Holistic healing and energy bio-field programming training - Self Empowerment Academy - 2011
 • Pranic Healing, Meditation, Nutrition, Mind Programming, Angelic Healing, Light Color Healing, Channeling, Personal and global energy healing - Self Empowerment Academy - 2010

In prezent, Cristiana Eltrayan isi desfasoara activitatea si ca Ambasador al Pacii. Ambasada Pacii (The Embassy of Peace) o organizatie non-guvernamentala internationala creata pentru a-i ajuta pe cei interesati sa se bucure de informatii de dezvoltare personala si spirituala in cadrul intalnirilor si workshop-urilor pe care le sustinem.

Ca autor, impartaseste experienta acumulata prin cele trei carti lansate national si international, care cuprind informatii despre schimbarea stilului de viata, vegetarianism, nutritie armonioasa, schimbarea mentalitatii, armonie in cuplu si sexualitate, dezvoltare spirituala.


Asculta o mostra din exercitiul audio

Ce este si cum te ajuta

Tehnica de vindecare a tiroidei, sistemului endocrin si sexualitatii este un exercitiu specific medicinei chineze taoiste care faciliteaza vindecarea si energizarea tiroidei si intregului sistem endocrin plus echilibrarea sexualitatii si o stare generala de sanatate. 

Te ajuta sa scapi de bocajele in comunicare si exprimarea nevoilor tale, sa iti imbunatatesti sanatatea si tonusul si sa traiesti o sexualitate plina de bucurie si implinire! Te ajuta sa-ti cunosti corpul si sa-ti regasesti stralucirea feminina .

In cele 30 de minute de relaxare primesti sugestii clare pentru energizarea fiecarui organ intern si a fiecarei glande a sistemului endocrin, pentru o restructurare generala a corpului. 

Exercitiul fooseste expertiza a mii de ani de lucru in terapia holistica, transpusa intr-un mod simplu si usor de practicat la tine acasa, in momentele de relaxare. Trebuie doar sa asculti sugestiile vocale pentru ca transformarile sa se produca. 

Dupa 30 de minute te simti mai energizat, mai echilibrat, mai odihnit si mai revigorat, iar prin repetarea lui periodica, organele interne isi recapata tonusul si vitalitatea necesare unei functionari optime.


Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.Ce spun oamenii

“Va multumesc foarte mult pentru cadou! Multumesc ca existati! Imi multumesc mie ca v-am descoperit! Cu mult drag”

D.B.

“Iti multumesc Cristiana! Ai spus ca au iesit oameni din viata mea si o sa mai iasa, E adevarat, ma mut acum cu chirie si ma bucur. Am simtit sa impartasesc asta cu tine si sa iti multumesc.”

R.C. - Iasi - despre sedinta de terapie Soul Healing

“Buna ziua Cristiana, am trecut deja de 2 sapt. fara medicamente si m-am gandit sa iti scriu! Voi mai trece pe la tine pentru o sedinta de de consiliere angelica! Iti multumesc si iti sunt profund recunoscatoare!”

R.C. - Iasi - despre sedinta de terapie Soul Healing

“Ramasesem in urma cu exercitiile, dar am recuperat. Asa ca draga Cristiana, chiar am avut treaba si ma simt intr-un flux energetic mult mai bun. Foarte utila invatatura ta. Multumesc.”

C. - Bucuresti

“Draga Cristiana, iti multumesc pentru tot ce mi-ai daruit. a fost frumos si chiar am ramas cu o stare super dupa, am asa un sentiment de iubire fata de femeia din mine si parca mi s-a umplut si inima fizica. presimt ca or sa apara multe schimbari in bine in viata mea.”

I.C. - Iasi

“Vreau sa iti multumesc pentru sedinta de terapie.Simt ca vindecarea mea este in evolutie continua.Cel mai mult m-a ajutat meditatia prin care m-am hranit cu iubire de la Mama Pamant. Am simtit dintotdeauna o conexiune cu Dumnezeu dar nici una cu Pamantul. Acum inteleg multe , aveam nevoie de vindecare si acceptare in relatia cu Mama.”

A.A. - Irlanda - despre sedinta de terapie Soul Healing 

“Imi este tare tare drag faptul ca ne dai multe chei care ne ajuta in viata de zi cu zi. Sunt foarte foarte bucuroasa ca m-am inscris la programelul asta , e poate unul dintre cele mai frumoase lucrusoare care mi s-au intamplat in ultima perioada.In viata mea nu am mai avut asemenea ocazii. II multumesc lui Dumnezeu ca existi , pentru ca ne deschizi atat de mult orizontul.”

E.D. - Iasi

“Buna Cristiana, astazi am avut placerea sa ascult un alt curs online si a fost extraordinar am aflat foarte multe lucruri utile acum am aflat de ce nu mai pot consuma anumite produse din comert de ce nu mai pot consuma carne; cursurile tale mi-au fost de foarte mare ajutor.”

C.M. - Bucuresti - despre SUCCESUL CA STIL DE VIATA

“Cred ca am declansat ceva cu sedinta de soul healing cu tine, ceva f frumos, am descoperit in saptamanile care au trecut ca intr-adevar s-au schimbat niste tipare comportamentale si emotionale...stii tu aia cu "sunt o sfanta"? ei bine sunt o femeie care se bucura de experientele ei :)) si partenerul meu a zis ca ceva s-a schimbat, nu-si da seama ce, dar clar e diferit...{...} am avut un episod in prima zi, pe care la fel l-am simtit a fi o purificare, pt ca ma simteam extraordinar, iar in ultimele zile m-a pocnit brusc o febra, din zona gatului, desi dau cu subsemnatul ca imunitatea mea e buna si nu am pescuit-o de nicaieri, si din nou, ma simt extraordinar pe interior, am o stare de veselie si parca toate celulele mele danseaza.”

I.O. - Iasi - despre sedinta de terapie Soul Healing

“Semintele pe care le-ai sadit au prins radacina. M-am reapucat de sport si am renuntat la modul turbat de a ma alimenta. Am inceput sa am grija de corpul meu si sa fiu mai constienta de dragostea mea pentru templul sufletului meu. Meditatia este minunata. Am invatat lucruri de la tine pe care le pun in practica si mi-ai inspirat un mod plin de iubire de a trata corpul si hrana. Acum ma concetrez doar pe a pune in practica tot ce m-ai transmis prin carte, interviuri si discutia privata. Lucrez intens pentru a le transforma in obisnuinte. Iti multumesc frumos pentru tot. Esti o persoana plina de daruri si iubire si ma bucur mult ca te-am cunoscut.”

AM. A. - Bucuresti


Apasa pe butonul Share ca sa le oferi si prietenelor tale sansa sa se vindece si sa se relaxeze.

OBTINE EXERCITIUL AUDIO ACUM

Cum se foloseste?

1. Bea un pahar cu apa inainte si dupa exercitiul ghidat: apa ajuta la o mai buna circulare a energiei prin corp.2. Iti recomand cu drag sa asculti exercitiul cu o pereche de casti.3. Pentru a ramane constienta in timpul exercitiului, aseaza-te intr-o pozitie confortabila, mentinand coloana la verticala.4. Nu “te stradui” sa faci ceea ce exercitiul povesteste - ramai in postura de observator, privind sau imaginandu-ti energia cum circula in timp ce asculti.5. In general se recomanda practicare unei tehnici timp de minim 21/28 zile pt sedimentare, asta in studiile cu privire la crearea de noi cai neuronale; in energetica poate fi si mai rapid. Totusi recomandam repetarea lui cel putin 7 zile.

Cum sa platesti cu cardul
Contact