Terapie & Consiliere Nutriție

Terapia pe care o practic, numita Soul Healing (sau videcare de la suflet), se areseaza cauzelor unei disfunctii. In domeniul alimentatiei, pentru a face schimbari reale si de durata, trebuie identificate motivele pentru care alimentatia ta este asa cum este. Pasii terapiei includ :

  • descoperirea si inlaturarea cauzei alimentatiei nesanatoase
  • detoxifiere si armonizare energetica
  • deprogramarea si reprogramarea subconstientului in vederea adoptarii unor obiceiuri sanatoase
  • recomandari nutritionale si de detoxifiere prin alimentatie – personalizate.

De ani buni m-am interesat despre armonizarea alimentatiei, ca prim pas spre sanatate si spre o stare de bine. Dupa ce am facut primii pasi catre vegetarianism si catre o alimentatie mai sanatoasa, care sa excluda zaharurile, prajelile si alimentele procesate excesiv, am inceput sa studiez si sa testez diverse metode de detoxifiere si vindecare cu ajutorul alimentelor si sucurilor de fructe, care au avut rezultate excelente atat asupra mea cat si asupra celor carora le-am recomandat procedeeele testate de mine.

In lucrul cu oamenii am constatat insa ca fiecare este diferit, unic ca sistem fizic, si ca nu putem aplica reguli nutritionale sau recomadari dietetice standarizate, pentru ca Dumnezeu ne-a facut speciali, pe fiecare. Astfel, terapia nutritionala pe care o aplic se concentreaza in primul rand pe gasirea cauzei unei disfunctii alimentare si pe armonizarea ei, astfel incat cei care doresc sa isi schimbe alimentatia pot face schimbari pe termen lung si de durata.

Personal, nu cred in diete, ci intr-un stil de viata care conduce la un mod sanatos de a ne hrani. Va invit sa il descoperim impreuna!

Materialele pe care le ofer in acest sens, ca sprijin in terapie si consiliere, sunt cartile, cursurile, articolele si exercitiile ghidate de armonizare si detoxifiere, precum si o lista de videoclipuri cu lamuriri suplimentare. Bucurati-va de ele!

Pentru terapie si consiliere in alimentatie, consultati datele de contact.