Terapie & Consiliere cuplu

cuplu2

De ani buni am studiat dinamica relationala in cuplu si aspectele cu care se confrunta persoane de diferite varste in acest domeniu. Prima mea concluzie este ca inima nu are varsta si ca, pentru unii, problemele pe care le remarcam in adolescenta pot aparea si la o maturitate, chiar inaintata. De asemenea, am mai observat ca dinamica cuplului este pentru cei mai multi oameni unul dintre cele mai importante si sensibile aspecte ale vietii, deci ii acordam in cadrul terapiei si cosilierii o atentie speciala.

In cadrul terapiei si consilierii Soul Healing intram in contact cu sufletul si indentificam si intelegem nevoile lui cele mai profunde, de aceea eficienta terapiei in domeniul cuplului este uimitoare, uneori chiar si pentru mine transformarile pot fi uluitoare. Mi-a placut sa vad cupluri echilibrandu-se si intelegandu-se reciproc pe parcursul activitatii mele si sa vad schimbari extraordinare de situatie in dinamica unui cuplu, pur si simplu ca intelegere a unui aspect-cheie care ii tinea pe loc.

Am vazut cupluri care au ajuns, din pragul separarii, la o iubire si intelegere uluitoare si cupluri care, dupa ani de indecizie si  disperare, au decis in sfarsit sa isi urmeze drumul fiecare, pentru ca lectia lor impreuna ajunsese la finalizare si acesta era cursul firesc al lucrurilor.

In cuplu exista un ritm si o dinamica unica pentru fiecare si de aceea consilierea Soul Healing aplica solutii personalizate in fiecare situatie.

Etapele unei sedinte Soul Healing includ:

  • Etapa de relaxare si reechilibrare
  • Etapa de stabilire a situatiei care se cere rezolvata
  • Etapa de identificare a cauzei, prin intrebari succesive
  • Etapa de deprogramare si reprogramare a subconstientului
  • Etapa de recalibrare energetica si prescrierea remediilor pentru acasa.

Pentru sedinte de terapie si consiliere cu privire la cuplu gasesti aici datele de contact.

Pentru meditatii ghidate si exercitii pentru cuplu click aici.

Consulta materialele din sub-sectiunile categoriei Cuplu a site-ului, pentru mai mult ajutor.

Cu drag,
Cristiana Dragomir Eltrayan

Terapeut holistic & Life Coach

(Soul Healing)

Tel: 0746 165 813
E-mail: cristiana.dragomir999@gmail.com
Youtube:CRISTIANA DRAGOMIR ELTRAYAN